31 Ekim 2008 Cuma

Ya Rabb! sen bizleri yolunda sabit tut.

Muammer Çakıcı

Ya Rabb! sana yalvarmak sana dua etmek ıcın, sana kulluk etmek ıcın bızlerı senın yolunda sabit tut, bol mahsul, bol rahmet, hayırlı devlet, hayırlı evlat, hayırlı hayırlı rızıklar ver Ya Rabbı sana yalvarmak ıcın burdayım.

26.05.2008 - 23:00:12

Kaynak: mucize.net

Rahmet ve bereket ihsan et.

VEDAT

CENABI HAK CÜMLE MUHAMMED ÜMMETİNE DE BİZ GÜNAHKAR KULLARINA DA RAHMET BEREKET İHSAN EYLİYE.HANGİ YÜZLE BUNLARI İSTİYORUZ BİLMİYORUM AMA ÜZERİMİZDEKİ MUHAMMED MUSTAFA'NIN (S.A.V) ŞEFAATİNE NAİL OLMA FIRSATINI VERE CENABI HAK.AMİN.

Allah'ım yardım et.

sevgi
Nerden: izmir
Yaş: 29

Perşembe,
26.Ekim, 2006 - 14:37

Büyük Allahım, çaresizlerin çaresi, yardım et ne olur..Gelip kapına sığındım gidecek yerim yok yalvarırım hayırlı bir kapı aç..çaresizim gidecek yerim yok dermansızım Allahım yardım et..Geri çevirme bu gözyaşlarıyla sana yalvarın kulunu ne olur..Allahım hepinizin duasını kabul etsin..

Kaynak:mucize.net

Dostluğun neresindeyiz? ( dua dostluğu )

Kıt kelime dağarcığımla öyle kocaman kocaman laflar edemeyeceğim ama yürekten konuştuğumu düşünüp, yüreğimle sesleneceğim.Rabbim muvaffak kılsın.

Dostlar dostluk, kardeşlik, birlik diyoruz bunlar öyle dudak ucuyla söylenmiş ucuz kelimeler değil, yüreğin yanıp acılara ram olduğu vakitlerde bir dostluk denizinde ferahlanması için sığınılmış kelimeler, dostluğu tanımlamak için daldığımızda, manalarının derinliğini ölçmeye cüret edemeyeceğimiz kutlu kelimeler.

Bizim için dün böyleydi, bu gün de böyle, yarında böyle olacak inşaallah.

Eğer ki yüreğimizdeki dostluk ateşinde azalma hissedersek önce kendimizi yoklarız.
Biz hala dost muyuz?
Dostluk hala sıcak mı?
Dost kelimesi hala derin mi?
Bu derinliğe atılacak güç ve yürek hala bizde mevcut mu?
Dosttan önce biz dost muyuz? Bu tanıma uygunluğumuz ne raddede bunu sorgularız.

Bu süreçte eğer ki olumsuz bir kanı oluşursa mümkün olduğunca susmayı yeğleriz.Çünkü dost diye seslenişlerimiz yürekten olmayınca tesiri hususunda kocaman bir soru işareti oluşur.

Ey dost sana sesleniyorum beni duyar mısın?
Kalbinden bana sevgi sunar mısın?
Belki seslenişlerim kulağına erişmez ama kalbine erişir ise, sende bana kalbinle bu sıcaklığı sunar mısın?

Yasin
19 ekim 08